Aangenaam, wij zijn Hostingbudget.

Ondernemende mensen helpen hun dromen en ambities te realiseren met de beste online oplossingen, en dat alles voor een scherpe prijs. Dat is onze missie. Wij begrijpen als geen ander hoe het is om te ondernemen en dromen te realiseren.

Bij Hostingbudget vind u alles voor uw online succes. En daarvoor zetten we graag een stapje extra. Of u nu een starter bent of al op weg bent. Wat uw idee ook is: wij zijn er klaar voor!

0
Vaste medewerker
0
Freelancers
0%
Klanttevredenheid

Altijd een helpende hand

U kunt rekenen op de beste support van onze vakmensen, altijd met oprechte aandacht en dat 7 dagen per week via verschillende kanalen. Ook ’s avonds en in het weekend zijn we er voor u. Zo maken we het verschil in service en hoeft u nooit lang te wachten.

Komt u er nogsteeds niet aan uit? Onze vakkundige medewerkers helpen u op afstand. Zo bent u verzekerd van een snelle oplossing!

Voor hulp op afstand maken wij gebruik van Anydesk. U kunt dit programma hier downloaden. Na het installeren leggen wij u stap voor stap uit hoe dit in zijn werk gaat.

 

Op ons kunt u bouwen

We zeggen u alleen dingen toe die we kunnen waarmaken. U kunt erop vertrouwen dat we afspraken nakomen, en dat we uw data met grote zorg behandelen. Geen woorden, maar daden dus.

Alles gemakkelijk regeld

We verbeteren onze dienstverlening en systemen continue. Van het eenvoudig beheren van diensten tot het automatiseren van routinewerk. Alles om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.